Codeweek a Comenius Campuson!

Utolsó módosítás: 2019. október 30.

2019.10.14 - 17 között rendeztük meg a Codeweek nevezetű rendezvény sorozatunkat, melyen csaknem 700 diák és felnőtt jelent meg.

Az érdeklődők több terület interaktív bemutatóin vehettek részt: játékprogramozás, robotika, Kahoot vetélkedő és HTML szerkesztés. A játékprogramozás keretében a Javascript programnyelv és Scratch blokk alapú fejlesztőeszköz szerepelt. Robotikai előadásokon Lego Mindstorm és Ozobot robotokkal, valamint házilag épített drónokkal találkozhattak a résztvevők.

A rendezvény szervezői a harmadéves programtervező informatikus hallgatók voltak, a lebonyolításban sokan segítettek az EKE Sárospataki Comenius Campus tanárai, ügyintézői és más dolgozói. Segítségükre voltak még a Becode munkatársai (Balogh Dávid, Lehóczki Róbert), a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola munkatársa Oláh Gábor. Külön köszönet jár a főszponzoroknak, az Eszterházy Károly Egyetemnek és a helyi Bana Tüzép Kft-nek hogy lehetővé tették az eseményre ellátogatók megvendégelését, és megajándékozását.

Előadók:

Császi Péter Ádám (HTML, Scratch)
Kiss Tamás (Scratch)
Kántor Viktor (rendező, kisegítő)
Toldi Gergely (robotika)
Bajusz Bence (szervező, JavaScript, Scratch)
Volenszki Tamás (netes biztonság)

       

 https://sarospatak.uni-eszterhazy.hu/hu/sarospatak/scc/hirek/c/codeweek-a-comenius-campuson-                


< Vissza